![طرز تهیه ساندا،پخت ساندا درست کردن ساندا, نحوه درست کردن انواع دسر](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b3d8a7d986d8afd8a7-d8afd8b3d8b1-d8a2d985d8b1db8cdaa9d8a7db8cdb8c_631a26ee691a1.jpeg)
مواد لازم برای تهیه سوند: کیک براونی را برش ندهید بستنی وانیلی 1/2 گالن بادام زمینی شور و برشته یک و نیم پیمانه پودر قند 2 لیوان شیر تغلیظ شده. قاشق چای خوری وانیل* شیر تغلیظ شده که 60 درصد آب خود را از دست داده و کمی زرد شده است طرز تهیه سوند: بستنی وانیلی را روی براونی بمالید، سپس بادام زمینی بپاشید و به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا تمام شود. شکل گرفتن حالا مواد لازم برای دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر، شکلات چیپسی و کره را در یک ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط مخلوط کنید تا به مدت 8 دقیقه بجوشد، تابه را مدام هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بریزید. عصاره وانیل را داخل آن میزنیم و میگذاریم نیم ساعت خنک شود و شکلات را روی دسر ریخته و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از برش و سرو باید 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.