لوبیا سبز ذرت و بخارپز کنید یا از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنیدهویج، سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز کرده و خرد کنید. در دستور العمل اصلی سالاد سیب زمینی چینی، هویج و سیب زمینی به صورت خام و برش داده می شوند. بقیه سبزی ها به جز کاهو را جدا خرد کنید و تمام مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و برای تهیه سس در ظرف دیگری همه مواد را مخلوط کنید و وقتی یکدست شد در ظرف سالاد ریخته و مواد را مخلوط کنید. . . کاهو را کف بشقاب بچینید و سالاد قاشق را در مرکز کاهو بچینید و سالاد را با زیتون و گوجه فرنگی تزئین کنید. نارنگی یا پرتقال 3 عدد هویج 3 عدد بادام و 1/4 پیمانه کنجد به میزان لازم مسنا 2 سالاد مرغ چینی طرز تهیه سالاد مرغ چینی سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و کمی آب بپزید یا کبابی کنید و بعد از آن آن را خنک می کند کاهو و کلم را خرد کنید می توانید هویج را بپزید و خرد کنید یا به صورت نواری یا با رنده درشت رنده کنید. تفاله ماندارین را پوست بگیرید.پیاز را خرد کنیدبادام ها را پوست گرفته و خرد کنید یا از خلال بادام استفاده کنید برای تهیه سس سیر را خرد کرده و با همه مواد به جز روغن زیتون مخلوط کنید و در آخر روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس غلیظ و یکدستی به دست آید. مواد سالاد را در ظرفی بریزید و سس را با مواد مخلوط کنید سپس روی آن کنجد یا سیاه دانه بپاشید و با نارنگی تزئین کنید. سالاد نودل چینی مواد لازم برای سالاد نودل چینی نودل 1 بسته سبزیجات کنسرو شده (ذرت، نخود فرنگی، هویج) 1 قوطی پیاز 1 فنجان فیله ژامبون یا مرغ کبابی 1 فنجان کلم سفید و کلم قرمز 1 فنجان خیار شور 1 فنجان سس مایونز یا ماست برای طعم دادن نمک و فلفل به طعم مسنا 3 سالاد چینی با رشته فرنگی تهیه سالاد پخت چینی با رشته فرنگی کلم قرمز و کلم سفید را به صورت نواری خرد کنید خیار شور را به صورت نواری برش دهید ژامبون سوخاری یا سینه مرغ مرغ را از سبزیجات کنسرو شده آبکش کنید. اگر دوست دارید می توانید به جای کنسرو از سبزیجات بخارپز در خانه استفاده کنید.برای سس سالاد می توانید از سس مایونز، خردل یا سس ماست استفاده کنید. البته اگر می خواهید سس سالاد چینی شما سبک باشد، می توانید از ترکیب کمی سس سویا یا سرکه با روغن زیتون برای سس سالاد خود استفاده کنید.رشته ها را طبق دستور بسته بپزید و آبکش کنید و رشته ها را کمی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید سالاد چینی با سس بادام زمینی سالاد چینی با سس بادام کاهو 1 عدد هویج بزرگ، 1 سینه مرغ، 1 پیاز، 1 جوانه گندم، 1 فنجان کره بادام زمینی، 1 فنجان سس سویا، 2 قاشق چایخوری خردل سفید، 3 قاشق چایخوری روغن زیتون خالص، 4 قاشق چایخوری شکر، 2 قاشق چایخوری پاپریکا، 2 قاشق چایخوری مثنا و سالاد چینی با سس بادام زمینی تهیه سالاد چینی با سس بادام زمینی سینه مرغ را با کمی آب و ادویه دلخواه بپزید یا با کمی نمک و فلفل کبابی کنید و بعد از سرد شدن برش بزنید. کاهو را به صورت نواری خرد کنید و پیاز را درشت خرد کنید. هویج را ورقه ای برش دهید یا روی رنده درشت رنده کنید. تمام مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و مخلوط کنید. برای تهیه سس سالاد بادام زمینی چینی، کره بادام زمینی را روی حرارت ملایم یا در مایکروویو به مدت 20 ثانیه نرم کنید، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.می توانید سس را با سالاد مخلوط کرده و جداگانه سرو کنید .